Tein virheen Sursill suvun linjasta omaan sukuun. Korjaan virheen suoraan Sursill suvusta kertovaan tekstiin. Sukuun liittyy Sursill suku, mutta hiukan eri kohdasta samaan linjaan.

Virheitä tulee, etenkin Sursill suku - ja sen tutkimukset ja monet haarat on todella tarkistettava moneen kertaan, olin alusta asti sitä mieltä,  että siinä on joku virhe. Tarkistin ja tarkistin ja luin monien tutkijoiden linjoja, ja niissäkin on todettu paljon virheitä, joten tarkkana saa todella olla. MyHeritagen sivuillakin on paljon siihen sukuun liittyvää tietoa ja tutkimusta ja sielläkin on paljon virheitä, kuten sain todeta.

Virheeni tulikin juuri MyHeritagen sivuilta, sain useamman record match:n liittyen Helsingin pormestarin Henrik Fredriksson Carstens vaimon Anna Johanna Carstens. os Witticius:n liittyen siten, että äiti olisi Catharina Sursill. Mistään sukututkimuksesta joita tutkin useampia, myös Suomen Sukututkimusseuran  tutkimia sukulinjoja, en löytänyt sitä yhteyttä, joten purin sukupuuta ja aloin tutkia linjaa uudestaan. Korjasin seuraavan virheen.   Eli Knut Henriksson Witting (Witticius) oli naimisissa Elisabeth Carsdotter Sursill:n kanssa ja Knut on veli Anna Johanna Carstens os Witting (Witticius). Virhe on siis korjattu myös Sursill sukua käsittävälle sivustolle..