Aika taas päivittää, olen kasvattanut sukupuutani melkoisesti. Olen saanut siihen apuja henkilöltä, jonka kanssa meillä suvut risteilevät sekä isäni Reiman äidin Kaisa äidin eli Emma Rantasen kautta, että äidin Kirsti, äidin Signe äidin Iida Maria Lampisen kautta. Häneltä olen saanut sukuselvityksiä Isän puolelta 1470-luvulle asti, osa on vielä käymättä läpi, mutta tällä hetkellä MyHeritage sukupuussa on 988 henkilöä.

Yhteyshenkilöllä on käytössään materiaalia, joka maksaisi maltaita,kun sitä joutuisi tilaamaan eri arkistoista, hän on ystävällisesti minua auttanut muutamassa muussakin sukuhaarassa. Asiaan hän on perehtynyt hyvin, opettaa mm sukututkimusta ja on kirjoittanut omasta suvustaan 650 sivuisen kirja. On myös saanut apurahan torppari tutkimukseen. Hänellä on pääsy erilaisiin arkistoihin, joista olen saanut tietoa, omiin tutkimuksiin.

Häneltä sain myös uutta tietoa Heiniön sukuun. Karl Rudolf Heiniö 05.06.1872 syntyi aviottomana lapsena, Hänen äitinsä Kustava Lundgren vihittiin Kaarlo Henrikin kanssa 29.12.1872, eli noin 6 kk Karl Rudolfin syntymän jälkeen. Heidän jälkeensä syntyivät veljet Vilho Oskar 1875, Juho Arvid 1878, Hjalmar Nikolai 1882 sekä Martti Ignatius 1886. Saattaa toki Kaarlo Henrik olla isä siltikin, ennehän maaseudulla mentiin vihille, kun aika antoi myöten. Toki Karl Rudolfin nimen perässä oli alussa Patronyymi Gustafsson, mutta päättelemällä avioton poika saanut sukunimen äidin mukaan Gustava -Gustafsson. Myöhemmin nimi Henriksson kuitenkin hänellä kirjojenkin mukaan oli. Tästä asiasta ei varmuutta saada, muuten kuin DNA testin kautta,jos noista veljesten sukulaisita joku jälkeläinen olisi ottanut DNA testin, siitä varmistuisi koko tai puoliserkku. Kuuluu asoihin sukumme salat.  Alla kuitenkin kuva, jossa  ainakin veljesten yhdenäköisyys on selvä. Taatan lähisuku muisteli, että usein oli puhetta, että Taatan isä oli kotoisin Kangasalan Hannulasta.

Heini%C3%B6%2031.jpg

Kuvassa Taata Karl Rudolf, istumassa Kaarlo Artturi vaarini, sekä Äitini Kirsti ja sisoni Marjut

IMG_0145.jpg

Tässä kuvassa Juho Arvid, yhdennäköisyys veljeksissä on selvä.

Ja sukututkimus jatkuu...